Σχετικά με τη DXN

Έχοντας την έδρα της στη Μαλαισία, η DXN ζει με βάση συγκεκριμένες αξίες στην καθημερινή της λειτουργία. Αυτές οι αξίες είναι : "One Dragon (Ένας Δράκος)", "One World One Market (Ένας Κόσμος μία Αγορά)" και "One Mind ( Μία Σκέψη)". Η DXN είναι αφοσιωμένη στην προσκόλληση σε αυτές τις αξίες σε όλες τις πτυχές του επιχειρηματικού της μοντέλου, από την Καλλιέργεια και την Επεξεργασία μέχρι την Προώθηση και Διανομή των εμπλουτισμένων με Γανόδερμα προϊόντων της απευθείας στους καταναναλωτές. Αυτή η διαδικασία έχει αποφέρει στη DXN παγκόσμια αναγνώριση για το σύστημα διαχείρισης τεχνολογίας αιχμής, την Έρευνα και την Ανάπτυξη, και τα τελικά προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα στην παγκόσμια αγορά σήμερα.

"One Dragon"

Ολόκληρη η διαδικασία - παραγωγή, επεξεργασία, προώθηση και διανομή λαβαίνει χώρα απολειστικά από την Εταιρεία κάτω από τους αυστηρότερους ελέχους ποιότητας.

"One World One Market"

Κάθε εγγεγραμένο μέλος απολαμβάνει bonus από τους συνεργάτες του σε όλο τον κόσμο με μία συμμετοχή.

"One Mind"

Η εταιρεία και οι συνεργάτες είναι συγκεντρωμένοι γύρω από την ίδια σκέψη: να κάνουν business με τη DXN.

Καλλιέργεια του Μανιταριού Γανόδερμα

Η φάρμα με Γανόδερμα της DXN είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για τα μοναδικά χαρακτηριστικά της καλλιέργειας που αποφέρει Γανόδερμα πολύ υψηλής ποιότητας.

Τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της είναι τα εξής:

  • Κατάλληλο Κλίμα - Θερμό και υγρό περιβάλλον, με θερμοκρασίες μεταξύ 26oC και 27oC.
  • Καθαρό Νερό - με pH που διατηρείται συνεχώς μεταξύ 7.0 και 7.9.
  • Καθαρός Αέρας - Οι φάρμες έχουν χωροθετηθεί μακριά από πυκνοκατοικημένες και από μολυσμένες περιοχές. Διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας είναι απαλλαγμένα από τοξίνες.
  • Οργανική Καλλιέργεια - Χρησιμοποιούνται φυσικά υλικά όπως άχυρο ρυζιού και πριονίδι αντί για λιπάσματα, εντομοκτόνα και φυτοφάρμακα. Με αυτή τη μέθοδο παράγονται πάνω από 200 κύρια και δευτερεύοντα συστατικά, όπως ένζυμα, συνένζυμα, αμινοξέα, βιταμίνες, υδατάνθρακες και διάφορα ιχνοστοιχεία. Όλα αυτά συντελούν στη βελτιστοποίηση της ποιότητας, τη μεγιστοποίηση της ποσότητας, την ανάπτυξη και την αντοχή στα παράσιτα των καλλιεργειών μας.
  • Μέθοδος Καλλιέργειας Ιστού - ένα εκατομμύριο τεμάχια Γανόδερμα παράγονται από ένα και μοναδικό, ύψιστης ποιότητας μητρικό φυτό.
  • Διευθέτηση με Αιώρηση - χρησιμοποιείται για την αποφυγή της διάχυσης ανεπιθύμητων συστατικών στο Γανόδερμα. Εξασφαλίζεται τοσο η ανάπτυξη όσο και η ποιότητα του μανιταριού Γανόδερμα.

Ο Dato' dr. Lim Siow Jin - Ο Ιδρυτής της DXN

Η DXN ιδρύθηκε από τον Dato' Dr. Lim Siow Jin (η λέξη Dato' είναι ο Μαλαισιανός τίτλος ευγένειας), απόφοιτο του διακεκριμένου Ινδικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας, το 1993. Το βαθύ ενδιαφέρον του για τα οφέλη των μανιταριών στην ανθρώπινη υγεία τον οδήγησε στο θαυμαστό Γανόδερμα ή αλλιώς Lingzhi . Έτσι ξεκίνησε μια έρευνα για την μέγιστη αξιοποίηση αυτού του Βασιλιά των Βοτάνων, ώστε να ωφελήσει στο μέγιστο όσους επιθυμούν να παραμείνουν υγιείς.